خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی
سرلشکر موسوی :

در خرابکاری‌های اخیر بغداد، سعودی ها نقش داشتند

دشمنان در ظاهر با هم هستند اما در باطن به دنبال دوشیدن و هدف قرار دادن هم هستند؛ اگر روزی مستندات منتشر شود، مشخص می‌شود که سعودی‌ها به اماراتی‌ها چون خوب سواری ندادند، گوشمالی دادند. همچنین در خرابکاری‌های اخیر بغداد، سعودی ها نقش داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش در همایش مردمی فاتحان نور در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی که در آستانه سالروز فتح خرمشهر برگزار شد، اظهار داشت: امروز سالروز شهادت محمد بروجردی است. کردستان هیچ وقت نام این شهید بزرگوار را فراموش نمی‌کند.

 

وی افزود: روز بیست و هشتم فروردین، به همراه فرماندهان نزاجا خدمت فرمانده کل قوا رسیدیم، ایشان فرمودند ارتش نمایشگاهی از ارزش‌های اسلامی است که نمونه های آن صیادشیرازی و بابایی هستند که می‌توان سر دست گرفت و به دنیا نشان داد. با توجه به بیانات رهبری فداکاری، تواضع و گریزشان از نام و نشان از ویژگی های صیاد شیرازی است که جوانان باید الگو قرار بدهند.

 

فرمانده کل ارتش در خصوص بیانیه گام دوم گفت: مخاطب رهبری در این بیانیه جوانان هستند، انتظار رهبری از جوانان است و الگوها نیز که همان صیادشیرازی‌ها هستند، به جوانان معرفی شده است، گرامیداشت شهدای اسوه و الگو به معنای نشان دادن ستارگان آسمان درخشان ایران اسلامی به جوانان است از شهدا بیاموزیم که کار را فقط برای خدا انجام بدهیم.

 

وی عنوان کرد: جوانان، امید و مخاطب اصلی رهبری در بیانیه گام دوم هستند و لازم است جوانان نقش خود را بشناسند و آن نقش را به خوبی ایفا کنند. مقدمه هم این است که بیانیه با دقت توسط جوانان مطالعه و شناخته شود.

 

سرلشکر موسوی در خصوص اوضاع منطقه بیان داشت: با نگاه به وضع خود و دشمنان عرض می‌کنم که علی‌رغم همه سختی‌ها پای اصول ایستاده‌ایم و مقاومت خواهیم کرد. دشمنان در ظاهر با هم هستند اما در باطن به دنبال دوشیدن و هدف قرار دادن هم هستند؛ اگر روزی مستندات منتشر شود، مشخص می‌شود که سعودی‌ها به اماراتی‌ها چون خوب سواری ندادند، گوشمالی دادند. همچنین در خرابکاری‌های اخیر بغداد، سعودی ها نقش داشتند.

 

وی افزود: حضور آمریکا در منطقه برای این است که بگویند شما کشورهای عربی به یک قلدر برای اینکه امنیت تان حفظ شود، نیاز دارید و بدون ما قدرت دفاع از خود ندارید و باید پولش را بدهید. ما امنیت و آرامش منطقه را می‌خواهیم و علاقه‌ای به آتش افروزی نداریم. ما جنگ طلب نبوده و نیستیم و آغازگر هیچ جنگی هم نبوده و برای دفاع ایستاده‌ایم. امیدواریم که سران منطقه ایران را الگو قرار دهند و نوکری را کنار بگذارند و همچون ایران راه عزت را پیش بگیرند.

 

فرمانده کل ارتش بیان داشت: امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود غریبه‌ها باید منطقه را ترک کنند چهل سال است که از نظام، کشور و ناموس خود در منطقه دفاع کردیم و اگر کسی بخواهد تجاوزی کند، با قدرت در برابرش خواهیم ایستاد، امیدواریم سران منطقه پیام ما را به خوبی دریافت کنند، همانطور که به نظر می‌رسد استکبار پیام ایران را دریافت کرده است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار